Om mig

Her er lidt om mig 

Jeg har altid været en kreativ pige, lige fra barn af har jeg altid elsket at male og sy og senere hen da jeg gik på Odense Fagskole var jeg på et smykke kursus, hvor jeg fandt ud af at jeg også synes at det var rigtig spændende så det gør jeg også lidt i.
Jeg gik også på  beklædnings linjen hvor jeg lærte at designe, konstruere og sy tøj.

Efter Odense Fagskole startede jeg på noget der hedder TEKO, som ligger delvist i Herning og Århus, der blev jeg udlært Beklædningshåndværker, hvor jeg lærte mere om at konstruere tøjet, havde også lidt om design og om at sy det rigtigt.

Jeg har gået på Århus Købmandsskole hvor jeg er blevet udlært salgsassistent. Jeg var i skolepraktikken hvor jeg var ude i praktik nogle forskellige steder og skrev min fagprøve i Røde Kors i Egå som startede op i november 2014, det var rigtig spændende, især fordi den er meget anderledes end de andre Røde Kors butikker i landet.

Jeg har nu valgt at lave en hjemmeside i håb om at få nogle kunder, så jeg en dag kan starte min egen butik op 🙂
I er meget velkommende til at komme med både ros og kritik og i er også meget velkommende til at stille spørgsmål.

Håber i finder min side interessant 🙂

One comment on “Om mig

  1. Inger Bang

    Hej Henny pige, jeg syntes du mangler et billede af din fine frakke og det røde sæt med nederdel og bluse samt tasken som du også har syet, hvis du ikke har billederne så kan du få dem af mig.
    Men ellers syntes jeg at det er en fin sidde du har fået lavet, det ser godt ud 🙂
    Knus mor

Leave a reply